DIGITÁLIS ÉS SOCIAL KOMMUNIKÁCIÓ

Nem kérdés, hogy ez a legerősebb pontunk, hiszen az digitális és a közösségi média világa robbanás szerűen fejlődik, így számtalan új eszköz használatára van lehetőség. Az automatizációnak és a szinte azonnali elemzéseknek köszönhetően, tiszta képet kapunk a kampányokról és szükség esetén azonnal tudunk változtatni.

Mondhatod, hogy de hiszen a közösségi média már réges régen robbant, mi azonban nem ezen az állásponton vagyunk. A közösségi média aranykora még csak most köszönt ránk, hiszen a szimpla hírfolyamok mellett a felületeket biztosító cégek most kezdenek rájönni arra, hogy a nagy közösségeken belül a mikroközösségek és maga az egyén is mennyire fontos. Éppen ezért fektet a Facebook az eddiginél is nagyobb figyelmet a zárt csoportok fejlesztésébe, valamint a messenger továbbgondolásába is. Sőt az idei F8 konferencián startolt el a group chatbot, mely véglegesen ebbe az irányba mutat. Ha jól használod ezeket az eszközöket, mérföldekkel javíthatsz a közösséged eddigi bevonódási arányán (engagement rate).

Emellett a digitális média területén is óriási tapasztalatunk van, hiszen média vásárló ügynökségként rengeteg elemzést és összefüggést kellett összehoznunk eddig is ügyfeleinknek, hogy kiigazodjanak abban a rengeteg lehetőségben amit a digitális média nyújt. Legyen szó display hirdetésről, natív megoldásokról, brandingelt tartalomról vagy éppen influencer marketingről.

Csak a legmodernebb és leggyorsabb eszközökkel dolgozunk, hogy szolgáltatásaid és termékeid a legtöbb releváns emberhez eljussanak. A számokat látva hidd el Te is boldog leszel, hiszen a marketing ezen formája teljesen mérhető, így minden információ eljut hozzád is. Próbálj ki minket, kérj ajánlatot hidd el ahogy elkezdünk együtt dolgozni, azonnal tudni fogod, hogy jó helyre tetted le a voksod.

Hirdetőknek

Szeretnéd egy profi csapatra bízni kampányaidat? Nálunk garantáltan jó kezekben vagy! Számtalan sikeres média kampány áll mögöttünk. Hogyan lehetséges ez? A kezdetektől melletted állunk és együttesen azért dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban közvetítsük üzenetedet a közönség számára. Innovatív megoldásainkkal pedig olyan sikereket érhetsz el, amelyben még garantáltan nem volt részed.

 

 

 

Média tulajdonosoknak

Szeretnéd mihamarabb kiadni üresen tátongó média felületeidet? Vedd fel velünk a kapcsolatot most! Ismerve portfóliónkba tartozó ügyfeleink igényeit, villámgyorsan több jelentkezőt is találunk hirdetési helyeid megtöltésére. Nálunk keresletből sosincs hiány, ezért garantálni tudjuk, hogy felületeiden mindig friss és aktuális hirdetések futnak majd. Jelentkezz még ma és kezdjük el a közös munkát, akár már holnap!