DIGITÁLIS ÉS SOCIAL KOMMUNIKÁCIÓ

Nem kérdés, hogy ez a legerősebb pontunk, hiszen az digitális és a közösségi média világa robbanás szerűen fejlődik, így számtalan új eszköz használatára van lehetőség. Az automatizációnak és a szinte azonnali elemzéseknek köszönhetően, tiszta képet kapunk a kampányokról és szükség esetén azonnal tudunk változtatni.

Mondhatod, hogy de hiszen a közösségi média már réges régen robbant, mi azonban nem ezen az állásponton vagyunk. A közösségi média aranykora még csak most köszönt ránk, hiszen a szimpla hírfolyamok mellett a felületeket biztosító cégek most kezdenek rájönni arra, hogy a nagy közösségeken belül a mikroközösségek és maga az egyén is mennyire fontos. Éppen ezért fektet a Facebook az eddiginél is nagyobb figyelmet a zárt csoportok fejlesztésébe, valamint a messenger továbbgondolásába is. Sőt az idei F8 konferencián startolt el a group chatbot, mely véglegesen ebbe az irányba mutat. Ha jól használod ezeket az eszközöket, mérföldekkel javíthatsz a közösséged eddigi bevonódási arányán (engagement rate).

Emellett a digitális média területén is óriási tapasztalatunk van, hiszen média vásárló ügynökségként rengeteg elemzést és összefüggést kellett összehoznunk eddig is ügyfeleinknek, hogy kiigazodjanak abban a rengeteg lehetőségben amit a digitális média nyújt. Legyen szó display hirdetésről, natív megoldásokról, brandingelt tartalomról vagy éppen influencer marketingről.

Csak a legmodernebb és leggyorsabb eszközökkel dolgozunk, hogy szolgáltatásaid és termékeid a legtöbb releváns emberhez eljussanak. A számokat látva hidd el Te is boldog leszel, hiszen a marketing ezen formája teljesen mérhető, így minden információ eljut hozzád is. Próbálj ki minket, kérj ajánlatot hidd el ahogy elkezdünk együtt dolgozni, azonnal tudni fogod, hogy jó helyre tetted le a voksod.

Szeretnél Te is a legmodernebb eszközökkel dolgozni?

Add meg adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot.

[xyz-ihs snippet=”ajanlatkero-form”]