Legyen hatékony reklámod a legjobb csatornákon

Észrevetted már, hogy néha miután látsz vagyhallasz egy TV/rádió reklámot megragad a dallam, mondat a fejedben és az istenért nem tudod elfelejteni? Most eláruljuk neked, hogy ezzel nem vagy egyedül!

Nos, ez egy valóban hatásos reklám ismérve. Feltételezem, azért tévedtél oldalunkra, mert Te is hasonló hirdetést szeretnél vállalkozásod, termékeid számára. Valószínűleg több weboldalt is végignéztél már, de sehol sem találtad azt, ami igazán megfogott volna. Ez most másképp lesz! Képzeld el, hogy olyan reklám csomagot készítünk el neked, amely után nem győzöd majd kapkodni a telefonokat, küldeni a csomagokat. Jól hangzik, ugye?
Komolyan! Képzeld csak el, amint megjelennek a spotok a TV-ben, elhangzik a neved a rádióban hihetetlen mértékben fog növekedni céged népszerűsége.

Hányszor álmodoztál már egy TV-s megjelenésről?

Ugye nem ez az első alkalom, hogy reklámozásról keresgéltél? Nos az a jó hírünk van számodra, hogy manapság nem csupán a multi cégek tudják megfizetni a reklámokat, hanem bizony Te is. A televíziós reklámok ára az elmúlt években hatalmasat esett, azonban hatékonyságuk változatlan. Biztosan azon gondolkodsz, hogy ez hogyan lehetséges. Nos a TV spotok egy komplett felhasználói élményt nyújtanak, hiszen a hang, a kép és a szöveg együttes megjelenése minden korcsoport számára izgalmas.

Most képzeld el, hogy jövő héten már a saját reklámodat látod az egyik reklámszünetben. Milyen érzéssel tölt el? Büszke vagy magadra és a cégedre, igaz? Most pedig gondolj bele abba, hogy ezt a reklámot nem csupán Te látod, hanem rajtad kívül több millió emberhez is eljut. Hátborzongatóan jó érzés igaz? Vágj bele most a reklámozásba és éld át valóságban is!

Mi történik, ha most belevágsz céged reklámozásába?

Fel kell kötnöd a gatyád, hiszen megkereséseid olyan mértékben fognak növekedni, hogy nem győzöd majd kapkodni a fejed

Országos ismeretségre teszel szert, így egész biztosan új lehetőségek nyílnak számodra

Elfelejtheted az unalmas hétköznapokat, hiszen jobbnál jobb lehetőségek közül választhatsz

Nincsen videom, mit tegyek?

Ez nem okozhat gondot! Ha nem rendelkezel videóval vagy hanganyaggal mi ezt is elkészítjük számodra. Kiváló technikai csapatunk a legemlékezetesebb reklámot készíti el számodra. Teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani, így kampányod gyorsan, zökkenőmentesen indulhat az általad meghatározott időpontban. Tervezés, videofelvétel, vágás és utómunka számunkra nem okozhat problémát! Csupán annyi szükséges hozzá, hogy mesélj elképzeléseidről és mi, akár azonnal meg is valósítjuk azokat!

Mennyibe kerül nekem mindez?

Feltételezem, hogy felmérted már a piacot és nagyjából tisztában vagy azzal, hogy mások milyen árakkal dolgoznak. Mi nem az árakkal kezdünk! Ahhoz, hogy a leg költséghatékonyabbak legyünk először is egy kávé mellett átbeszéljük igényeidet. Nálunk mindig Te vagy az első és mindig a legjobbat akarjuk neked.

De abban biztos lehetsz, hogy az évek alatt kialakított kapcsolatrendszerünknek köszönhetően mi egészen biztosan a legkedvezőbb árakat tudjuk számodra biztosítani, szinte minden országos csatornánál.

Te elmeséled nekünk, milyen célcsoportokat szeretnél elérni reklámjaiddal és mi olyan csatorna csomagot állítunk neked össze, amely biztosan a leghatékonyabban működik számodra.

Mit kell tennem hogy álmaim valóra váljanak?

  • Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz visszahívást kérni csapatunk tagjától
  • Mi felhívunk téged és egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot.
  • Egy jó kávé mellett elmeséled az elképzeléseidet, céljaidat.
  • Mi elkészítjük számodra a lehető legjobb ajánlatot a leghatékonyabb csatornamixxel
  • Jóváhagyásod után, azonnal küldjük is a videódat a választott csatornák számára
  • Te pedig behuppansz a foteledbe és büszkén nézed, a megjelenő reklámjaidat a TV-ben

Kérj visszahívást! Kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Szeretnéd egy profi csapatra bízni kampányaidat? Nálunk garantáltan jó kezekben vagy! Számtalan sikeres média kampány áll mögöttünk. Hogyan lehetséges ez? A kezdetektől melletted állunk és együttesen azért dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban közvetítsük üzenetedet a közönség számára. Innovatív megoldásainkkal pedig olyan sikereket érhetsz el, amelyben még garantáltan nem volt részed.